bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс кращих практик молодіжної роботи
24.10.2023

З початку повномасштабного вторгнення, молодіжні працівники та працівниці стали агентами швидкого реагування в своїх громадах. Вони адаптували свою роботу, відповідаючи на виклики військового часу.

Конкурс кращих практик молодіжної роботи було започатковано у 2017 році Міністерством молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН з метою відзначення та популяризації молодіжної роботи. І особливо важливо відзначити роботу молодіжних працівників та працівниць зараз, під час повномасштабного вторгнення.

Більш ніж 1,9 мільйона молодих людей були вимушено переміщені через воєнні дії, понад два мільйони виїхали з країни. Молодіжні центри, хаби, простори трансформувалися в центри надання гуманітарної, психологічної допомоги населенню. Молодіжна робота в Україні попри виклики — потужна, динамічна, надихаюча! Історій незламності безліч, і їх варто розказати суспільству та світу. Час відзначити найкращі практики молодіжної роботи за 2022  рік! Історій незламності безліч, і час розказати їх суспільству і світу. Час відзначити найкращі практики молодіжної роботи за 2022  рік.

Найкращі практики увійдуть до друкованого та електронного каталогу кращих практик молодіжної роботи в Україні, а переможці конкурсу отримають призи та відзнаки.

До участі в конкурсі запрошуються організації та активісти, які працюють з молоддю у державному, громадському та приватному секторах, та які за останній рік втілили проєкт, яким вони пишаються.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити онлайн-форму (заявку) з описом ініціативи/ практики, яка варта національного визнання.

РЕЧЕНЕЦЬ ПОДАЧІ ЗАЯВОК – 1 листопада 2023.

Онлайн-форма/ Заявка – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXpQiMMhKZJLXkFwgEpE6DvNUQd0zti1qEKx0rBLu9vvmSIQ/viewform

Переглянути переможців минулих років – https://youth-worker.org.ua/konkurs-najkrashhih-praktyk-molodizhnoyi-roboty/

Переможці отримають подарунки від організаторів конкурсу!

Офіційне відкриття конкурсу відбулося під час онлайн трансляції, де організатори розказали про пріоритети конкурсу, вимоги до аплікантів та процес оцінки проєктів. Преглянути: https://www.facebook.com/allukryouthcenter/videos/984417096122434/

Конкурс кращих практик молодіжної проводиться  за сприяння проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.