bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

КАГ: Українська діаспора. «Діяльність української громади у США»
19.10.2023

Українці за кордоном виступають невід’ємною частиною світового українського співтовариства й мають великий вплив на події як в Україні, так і за її межами. Вони значно допомагають зміцнити міжнародну підтримку для України та сприяють її інтеграції в світову спільноту.

ВІ “Активна Громада” продовжує проводити клуби за участі активних українців за кордоном, на яких обмінюємось ідеями та досвідом. Запрошуємо всіх діаспорян за кордоном, українців, які тимчасово перебувають в інших країнах через війну в Україні, та українців в Україні долучитись до Клубу Активної Громади за участі Віталії Дерябіної.

Спікерка: Віталія Дерябіна, гендерна експертка в проєкті ОБСЄ «Посилення демократичного контролю над ЗСУ», волонтерка та фрілансерка.

Під час клубу говоритимемо про: 

  • - те, як культурна дипломатія долає стереотипи та розкриває нові можливості;
  • - те, як почати мережування з нуля у новому культурному середовищі.

Дата: 21 жовтня 2023 року

Час проведення: 16:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватись можна за посиланням.

Повний анонс за посиланням. 

 

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018,

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

 

Довідка. Проєкт “Активна Громада: право вибору” підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.