bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

КАГ: Українська діаспора. «Діяльність української громади у Великобританії»
13.10.2023

Українці за кордоном у різних формах громадської активності відображають рішучу волю громадян боротися за свої права та незалежність мирними шляхами. Вони є проявом громадянського суспільства, яке об’єднується заради спільної мети.

Спікерка: Ольга Коцеруба, комунікаційна менеджерка української громадської організації “ІСАР Єднання”. Пані Ольга живе та працює дистанційно за кордоном у Великобританії.

ІСАР Єднання” – українська громадська організація, яка вже 23 роки розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії, а також посилює ініціативи для розбудови демократії в Україні. Організація є однією з найбільших питомо українських грантодавців і щороку надає від 200 до 500 грантів для реалізації суспільно-корисних ініціатив по всій території України.

Тож, на зустрічі говоритимемо про: можливості, які дає організація волонтерам, громадським активістам та активності для навчання та розвитку для громадського сектору.

Дата: 17 жовтня 2023 року

Час проведення: 18:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватись можна за посиланням.

Повний анонс за посиланням. 

 

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018,

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

 

Довідка. Проєкт “Активна Громада: право вибору” підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.