bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ретріти Uzhhorod Resilience City
10.10.2023

Tbilisi Shelter City в рамках програми Uzhhorod Resilience City організовує інтенсивні ретріти з фізичної, цифрової та психологічної безпеки для українських правозахисників/ниць, волонтерів/ок, психологів/инь, журналістів/ок, які працюють з жертвами війни, родичами тих, хто знаходиться у полоні та заручництві, деокупованими территоріями, ВПО та військовими.

Перевага надаватиметься учасникам/цям з нещодавно звільнених територій та територій близьких до лінії фронту, та загалом з Харківської, Херсонської, Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, а також заохочуємо подавати заявку, якщо ви працюєте в приймаючих громадах в Центральній та Західній Україні.

Два ретріти пройдуть 13 - 17, та 19 - 23 листопада 2023.

Ретріти відбудуться на Заході України, точне місце проведення заходів ми повідомимо тільки відібраним учасникам з огляду на безпеку.

Ми можемо розглянути можливість вашого приїзду з малолітніми дітьми, у разі належного обґрунтування ризиків для них.

⏰Дедлайн - 16 жовтня 2023.

Для того, щоб подати заявку, заповніть форму за посиланням нижче⤵️

https://forms.gle/8MW8xRmgyFZfHTJv9 

Проект ESU / Програма «Стійкість» реалізується Фондом домів прав людини у консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM, у партнерстві з Фондом «Східна Європа», Домом прав людини у Тбілісі, Білоруським домом прав людини імені Бориса Звозскова та Чорноморським фондом регіонального співробітництва за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#ResilienceProgramme
#MovingForwardTogether

Контакти

  • [email protected] координаторка програми Олександра Зур’ян

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.