bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Локачах представлять результати соціологічного дослідження щодо адаптації ВПО
09.10.2023

У Локачинській громаді на Волині активні жителі, громадські активісти, молодь, представники влади та внутрішньо переміщені особи працюватимуть над створенням нових інструментів громадської участі в прийнятті владних рішень.

Запрошуємо вас долучитися до цієї роботи та внести свій вклад у розвиток демократії в громаді. Щоб взяти участь в діалоговій зустрічі потрібно зареєструватися РЕЄСТРАЦІЯ

Дедлайн: 13 жовтня, 18:00;

Зустріч відбудеться в суботу, 17 жовтня.

Деталі про точний час і локацію ми повідомимо зареєстрованим учасникам.

Також під час заходу організатори представлять результати соціологічного дослідження рівня співпраці влади із активними жителями в громаді. Ці результати допоможуть в роботі над розширенням форм і методів комунікації та взаємодії між усіма ланками в громаді.

 


Цей захід реалізовується ГО «Волинський Інститут Права» в рамках гранту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині» та стало можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту/заходу/публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

  • https://vip-volyn.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.