bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтеся до міжнародної виставки та конференції ReBuild Ukraine 2.0 powered by Energy
09.10.2023

ReBuild Ukraine 2.0 powered by Energy 

Запрошуємо до участі: НГО, міжнародні фінансові організації, донорів, інвесторів, органи місцевого самоврядування, представників критичної інфраструктури України, міжурядові та державні фінансові інституції, державні та приватні енергетичні компанії, представників бізнесу будівельної та енергетичної галузі на міжнародну виставку та конференцію ReBuild Ukraine powered by Energy, що відбудеться 14-15 листопада 2023 року, м. Варшава, Польща, ВЦ «EXPO XXI».

Захід відбудеться під патронатом Міністерства енергетики України та за інформаційної підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, підтримки Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, Міністерства економічного розвитку і технологій Республіки Польща, Американської торгово-промислової палати в Україні та профільних міністерств країн-партнерів ЄС.

Основною метою заходу є залучення міжнародного фінансування для відновлення українських громад, сприяння підприємствам енергетичної галузі України у реалізації відновлення об’єктів критичної інфраструктури, які постраждали внаслідок військової агресії, а також залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей та мають привабливі інвестиційні можливості.

ReBuild Ukraine 2.0 продовжує об’єднувати, ще в більш широкому форматі, на єдиній публічній платформі державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, територіальні громади, представників благодійних фондів та інвестиційних компаній, агенції розвитку, державні та приватні енергогенеруючі, енергорозподільчі, енергопостачальні, будівельні, архітектурні та інжинірингові компанії та організовувати активну участь бізнесу у відбудові України.

 

КЛЮЧОВІ ЕЛЕМЕНТИ ЕКСПОЗИЦІЇ:

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПАВІЛЬЙОН «УКРАЇНА ТА ЇЇ ГРОМАДИ» за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Учасники Національного павільйону: 26 громад, які постраждали від військової агресії проведуть перемовини з партнерами щодо планів відбудови. Окрім громад - учасниць захід відвідає близько 100 громад України.

 

НАЦІОНАЛЬНА ЕКСПОЗИЦІЯ «ЕНЕРГЕТИКА УКРАЇНИ» за підтримки Міністерства енергетики України. Учасники експозиції: державні енергетичні компанії, які працюють в сферах - ядерна енергетика, електроенергетика, нафтова та газова промисловість, вугільна промисловість, «зелена» енергетика, енергоефективність, проведуть перемовини з потенційними партнерами щодо відновлення об’єктів енергетичної інфраструктури. 

 

 

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА ЗАХОДІВ:

МІЖУРЯДОВИЙ ПРЕС-БРИФІНГ представників влади України, ЄС та інших країн світу, на якому представники країн-учасниць висловляться про підходи до відновлення та обговорять конкретні механізми сталої, інклюзивної та прозорої відбудови України.

ТОП-стейкхолдери світової енергетичної спільноти зберуться на Міжнародній конференції,  організатором якої є Міністерство енергетики України, ENERGY FOR THE RECOVERY OF UKRAINE, для того щоб оголосити план дій щодо відбудови та розвитку енергетичної інфраструктури України.

Форум FIT FOR UKRAINE: ANNUAL MEETING об'єднає представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023-у році та окреслення планів на наступний рік.

RECOVERY CONSTRUCTION FORUM об'єднає провідні будівельні компанії України та ЄС. Головною темою стануть питання стратегічного плану відновлення, норм та процедур залучення міжнародних компаній до процесу відбудови України. "Прем’єр Експо" організовує цей захід у партнерстві з FIEC - Європейською Федерацією Будівельної Індустрії та Конфедерацією Будівельників України.

МАРАФОН ГРОМАД: очільники постраждалих громад презентуватимуть бачення пріоритетних проєктів реконструкції та майбутнього розвитку своїх громад за допомогою залучення інвестиційних та благодійних коштів.

AID & DEVELOPMENT MEETUP: як агенції міжнародного розвитку, NGO та благодійні організації реалізують проекти в українських громадах і як це впливає на цілі сталого розвитку.

URBAN.ARCH.FORUM: RENEWAL OF UKRAINE: зустріч українських та міжнародних урбаністів та архітекторів.

На відвідувачів та гостей ReBuild Ukraine powered by Energy чекає унікальна експозиція будівельних технологій, обладнання та матеріалів, сучасного електротехнічного обладнання та «зелених» технологій, світових досягнень у  будівельній та енергетичній сферах, представлених найпотужнішими виробниками із 21-ї країни світу, а саме:

Австрія, Бельгія, Данія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Канада, Королівство Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Об'єднане Королівство Великої Британії, Польща, Румунія, Словаччина, Україна, Фінляндія, Франція, Чеська Республіка, Швейцарія, Швеція

Детальніше про проєкт та реєстрація https://rebuildukraine.in.ua/

Запрошуємо представників ЗМІ відвідати Міжнародну Спеціалізовану Виставку та Конференцію 

ReBuild Ukraine powered by Energy АКРЕДИТАЦІЯ 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.