bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місцеві рішення для ВПО - новоселів Коблівської громади
01.10.2023

Саме про це буде відверта розмова у вівторок, 3 жовтня р, о 10:00 на  робочій групі проєкту, яка відбудеться у приміщенні сільської ради.

У програмі заходу:

  1. Обговорення потреб новоселів громада та викликів їх реалізації;
  2. Презентація результатів громадського аудиту рішень Коблівської ради та ії виконавчих органів щодо інтеграції ВПО у відновлленя та розвиток;
  3. Планування Ідеатону Коблівської громади: “Городництво, рослиництво, креативні індустрії”.
  4. Щодо анкетування та фокус-груп у старостинських округах .

Запрошуємо членів робочої групи з відновлення Коблівської ТГ, молодіжної громадської ради, представників громадськості, ВПО, заповнити Анкету та взяти участь у заході та проєкті!

З питань участі та партнерства звертайтесь до:

  • Олексія Сидорчука, голови правління ГО «ЕКО. Березань» (с.м.т. Березанка), на E-mail: [email protected]  або за тел/вайбер +38(050)251-67-57;
  • Маріани Капусткіной, менеджерки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», на  E-mail: [email protected]  або за тел/вайбер +38 (050)547-81-35.

Пресслужба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Нарада дає старт проєкту «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб у життя Березанської, Вознесенської та Коблівської ТГ», що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Партнерами проєкту є Вознесенська, Березанська та Коблівська ради,  ГО «ЕКО.Березань» та БФ «Фонд громади Вознесенську».

Проєкт зпрямовано на налагодження діалогу та взаємодії влада-громада для забезпечення участі ВПО у формуванні та реалізації місцевих рішень щодо відновлення, зокрема у сферах продовольчої безпеки, працевлаштування, соціальних і освітніх послуг.

На основі можливостей форм місцевої демократії таких як громадська рада/експертиза, ОСН буде напрацовані місцев відповідні нормативно - правові механізми реалізації інтересів та прав ВПО.

Перлиною проєкту будуть Ідеатони «Городництво та рослинництво у ТГ (технології та засоби виробництва) ня яких ВПО разом активістами сформують пілотні проєктні ідеї, що  отримають відповідну коуч- підтримку проекту при їх реалізації.

Контакти

  • (0512)47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.