bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Діалог «Розбудова екосистеми кібербезпеки в Україні: кооперація та пошук ефективних рішень»
07.09.2023

14 вересня Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» (USAID Cybersecurity Activity) у партнерстві з Аспен Інститутом Київ проведе Діалог «Розбудова екосистеми кібербезпеки в Україні: кооперація та пошук ефективних рішень». Метою Діалогу є напрацювання представниками ринку кібербезпеки спільних ініціатив для подолання викликів воєнного часу та визначення пріоритетних напрямів спільнодії у короткостроковій перспективі.

Під час Діалогу представники бізнесових і професійних асоціацій поділяться кращими практиками реалізації ініціатив та захисту інтересів своїх членів, що можуть бути використані для побудови екосистеми ринку кібербезпеки в Україні.

Дата та час: 14 вересня, 10:00-13:10 (реєстрація з 09:30). Місце проведення: м. Київ (місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам)

До участі запрошуються представники ринку кібербезпеки, бізнес-асоціацій та громадських організацій, що підтримують розвиток ринку кібербезпеки в Україні. Реєстрація на участь у заході обов’язкова до 10:00, 11 вересня за посиланням: https://form.collect.dai.com/x/cH40P3ec

Програма заходу за посиланням: https://bit.ly/3P2lnzj

Контактна особа: Олена Фоміна, менеджерка програми «Діалог про кібербезпеку», email: [email protected].

Програма «Діалог про кібербезпеку» здійснюється завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранта, виданого Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.