bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні групи для дітей та батьків «Психологічна підтримка батьків+ самореалізація дітей»
04.09.2023

Безкоштовні групи для дітей та батьків “Психологічна підтримка батьків+ самореалізація дітей”
 
Центр Психічного Здоров’я| Київ.
 
❓ЩО ЦЕ?
Під час кризових подій, або вимушених змін, діти можуть поводити себе дивно. Немов дитину підмінили. Наприклад, замикатися в собі, уникати спілкування, проводити багато часу в мобільному телефоні, або занадто емоційно реагувати на будь-які події. Тому що діти теж гостро відчувають стрес, можуть багато непокоїтися, сумувати за минулим життям (дім, друзі, школа), та іноді мають проблеми з адаптацією до нових умов.
У такому випадку дитині потрібна допомога та підтримка. Потрібні люди, які її зрозуміють, вислухають та не будуть засуджувати. Саме для цього існують наші дитячо-батьківські групи. Наші заняття з психологом спрямовані на емоційну стабілізацію, творче самовираження та покращення дитячо-батьківських взаємовідносин. На наших групах ми граємося, розмовляємо і малюємо. Робимо все можливе, щоб Ваша дитина відчула атмосферу прийняття, знайшла нових друзів та покращила свій настрій.
Паралельно з дитячою групою проходять заняття для батьків, на яких ви можете обговорити з психологом та іншими батьками те, що вас турбує, та як це можно подолати. Щоб допомогти не тільки дитині, але й собі.
 
❓КОЛИ?
10 та 17 вересня 2023 о 12.00.
 
❓ДЛЯ КОГО?
Діти 8-12 років та батьки.
 
❗️ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ:
◉ Центр психічного здоров’я | Київ
???? адреса : м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська 2б, офіс 294.
Ⓜ️ Лівобережна
???? на гугл.мапі: https://goo.gl/maps/j5bGf9y3CLXzMZhA9
???? тел.+ ????Viber/WhatsApp: +38 0950 44 0950,
ⓕ сторінка у фейсбуці: Mental Health Service – Kyiv
???? сторінка в інтернеті: https://mhs.org.ua/
 
Проєкт “Багатогалузева гуманітарна допомога та розбудова стійкості” (Multi-sectoral humanitarian aid and resilience building) фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини (GFFO), Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) та здійснюється благодійною організацією Malteser International (юридична частина Malteser Hilfsdienst e.V.) Кельн, Німеччина. В Україні реалізує ГО Mental Health Service.
Центр психічного здоров’я | Київ від ГО Mental Health Service надає безкоштовну допомогу усім мешканцям Київського регіону, має в своєму складі унікальних для регіону спеціалістів з науково доказових методів терапії кризових та післятравматичних станів. При Центрі діє мобільна бригада, що проводить виїзну роботу з громадами, що постраждали від окупації.
☝️Всі послуги безкоштовні.

Контакти

  • https://docs.google.com/forms/d/10bCPQiA8PopkSqw-Ms4SG_f80bTStIOgC7d0J8XBh68/edit

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.