bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІІ рекреаційні ігри для неповносправних на Волині
25.11.2008

В суботу, 29 листопада, з 10 години в приміщенні фізкультурно-спортивного товариства „Колос”, що у м. Луцьку (вул. Писаревського, 3), відбудуться ІІІ рекреаційні ігри для неповносправних. Такі ігри організатори (Центр інвалідного спорту Волині, Волинський обласний благодійний фонд „Переображення” та Львівська обласна організація активної реабілітації неповносправних осіб «Стимул») втретє проводитимуть на Волині в рамках святкування Міжнародного дня інвалідів.

Програма передбачатиме такі рекреаційно-спортивні дисципліни на візках, як регбі (з м’ячем на візку доїхати до воріт противника), бочія (влучно кидати м’яч у ціль), слалом на візку (катання з перешкодами у вигляді архітектурних бар’єрів), хокей, дартс (кидання дротиків у ціль), настільний теніс та інші. У розпорядку дня заплановано обов’язкове тренування та ознайомлення з основами техніки та правил гри вище перерахованих видів спорту у першій половині дня, обід та безпосередньо ігри з обов’язковим нагородженням усіх переможців та учасників.

Запрошуємо кореспондентів газет, журналів, веб-ресурсів, радіо та телебачення для об’єктивного висвітлення події у ЗМІ та допомоги у поширенні соціальної роботи.

Контакти

  • Олександр Самрук
  • Волинський обласний благодійний фонд «Переображення»
  • http://fond.lutsk.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.