bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Визначаємо суспільні потреби Київщини разом!
25.08.2023

Запрошуємо представників громадського, державного/комунального секторів та релігійних громад, які працюють у Києві та Київській області долучитися до зустрічі з визначення потреб регіону, що стане основою підтримки суспільно-важливих проєктів для розвитку громад.

Друзі, ми вже провели одну таку робочу зустріч, і маємо гарні відгуки про спільну роботу від присутніх на заході колег. Але це був лише старт. Тому ми хочемо продовжити знайомитися з людьми та організаціями, які творять краще наше спільне «сьогодні та завтра». Тож, будемо раді, якщо Ви виявите бажання долучитися до заходу і до подальшої співпраці з нами!

Захід відбудеться 30 серпня, офлайн у Києві. Деталі про місце та час, а також програму надішлемо в листі-запрошенні.

Звертаємо увагу, що збір заявок на участь у заході триває до кінця дня 28 серпня.

Для участі просимо зареєструватися за формою – http://surl.li/kjlwq

Від однієї організації можуть взяти участь двоє представників.

Починаючи з 1 серпня Карітас-Київ є Опорним центром Української освітньої платформи у Київському регіоні. В межах цієї спіпраці ми, як Опорний центр, працюватимемо з громадами Київщини у напрямі розвитку мережування, визначення потреб регіону та забезпеченні міжсекторальної взаємодії у вирішенні актуальних питань регіону.

Через військову агресію росії люди по всій Україні потерпають від гуманітарних і соціальних проблем. Зокрема, це і питання щодо фізичного і психічного стану, ті, що пов’язані з якістю рівня життя та сферами захисту і розвитку.

Ми хочемо дізнатися про те, що вас турбує, та результативно використати ці знання в майбутньому. Адже якісна підтримка громад неможлива без визначення їхніх потреб.

Цей захід є першим етапом проєкту, який реалізовується за підтримки DanChurchAid та Українська освітня платформа.

Наступним кроком буде регіональний конкурс, який передбачатиме можливості написання проєктів, навчання та менторського супроводу для команд та реалізації цих проєктів.

Контактна особа:

координатор – Ірина Веремейчук

[email protected]

(068) 78 72 081 (з 10:00 до 18:00)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.