bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до діалогової зустрічі
22.08.2023

Рада бізнесу Тернопілля (громадська спілка) запрошує до участі (он- та оф-лайн формати) у діалоговій зустрічі: “Інтелектуальні та інноваційні ресурси захисників та ВПО як умова та чинник розвитку громад - від Терену до Лугу”.
???? Відкритий діалог відбудеться 23 серпня 2023 р. (середа) о 15.00 - задля формування голосу громадськості та бізнесу у ревіталізації України.

➡ Участь в заході не передбачає обов’язковість реєстрації, проте такі зусилля вітаються– задля доброї координації!

Враховуючи доцільність дотримання вимог безпеки, адреса проведення заходу «вживу» буде повідомлена додатково – зацікавленим у зустрічі (прохання зголошуватись у приватних повідомленнях чи реагуючи на запрошення у мережі Meta (Facebook): http://surl.li/khfqp.

Мабуть варто підтримати інформацію про захід (вподобайки. поширення, коментарі) та зголоситись до участі (у приватних повідомленнях чи реагуючи на запрошення тут - у мережі Meta (Facebook))?
  • Підключитись до конференції ZOOM завдяки ланцюжку: https://us04web.zoom.us/j/2665281537?pwd=SOolbgIK6skS46k9CqhoIOb7P3kMRr.1, Ідентифікатор: 266 528 1537, код доступу: 12345.
  • На заході буде поінформовано про можливості проєкту #БАйТ, підтриманого в рамках програми міжнародної допомоги «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини і реалізації німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Серед іншого – можливість повного доступу до бази YouControl https://youcontrol.com.ua/

 
  • Будемо раді Вашій участі та спідкуванню!

P.S.Доля консультанта:

  • На зображенні може бути: 5 людей
#БАйТ (Бюро аналізу й технологій)
Перспективи і можливості інституційної співпраці бізнесу та влади задля

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.