bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл щодо збереження історичної пам’яті про злочини російської агресії
10.08.2023

 

 

 

11 серпня о 12:00  правозахисникиСхідноукраїнського центру громадських ініціатив у партнерстві з Конотопським міським краєзнавчим музеєм ім. О.М. Лазаревського (вул. Садова, 2, м. Конотоп) проведуть круглий стіл на тему: ”Обговорення перспектив та проблем збереження історичної пам’яті про російсько-українську війну та повномасштабне вторгнення на Сумщині”.

Під час заходу його учасники поділяться власним досвідом збереження інформації в різних форматах (виставки, документальні фільми, книг, графічні новели тощо) про злочини росіян.

Серед інших питань на круглому столі обговорять навіщо потрібно зберігати інформацію про події війни, виклики роботи з інформацією про людське горе, а також чим така діяльність може бути корисною для оборони України та перемоги у війні.

До участі в круглому столі запрошуються працівників музеїв, журналісти, краєзнавці, вчителі - ентузіасти, особи постраждалі в ході війни (ті, хто втратив близьких та рідних, зазнав насильства, ВПО тощо), та  інших небайдужих членів Конотопської громади, яким цікаво долучитися до обговорення.

Вхід вільний.

Запрошуємо всіх охочих до обговорення!

 

Круглий стіл” відбудеться в рамках проєкту “Посилення громадянського суспільства для трансформації культури пам’яті - ненасильницькі зусилля для протидії війні Росії проти України”, що реалізується громадськими організаціями Kurve Wustrow (Німеччина) та Східноукраїнським центром громадських ініціатив (Україна) спільно з партнерами за підтримки Федерального уряду Німеччини.

 

 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.