bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на підтримку журналістських матеріалів про гендерно зумовлене насильство
01.08.2023

Всеукраїнська благодійна організація «КОНВІКТУС Україна» за підтримки міжнародної організації Global Communities у межах програми CLEAR  оголошують Конкурс матеріалів про гендерно зумовлене насильство (ГЗН)у медіа Чернівецької громади.

 Мета конкурсу - покращити обізнаність аудиторії чернівецьких медіа щодо проблематики ГЗН, чутливості висвітлення теми та важливості допомоги постраждалим.

 Теми журналістських матеріалів, які будуть розглянуті в межах конкурсу:

 Гендерно зумовлене насильство щодо жінок із фокусом на Чернівецьку громаду,

  • Допомогу постраждалим жінкам,яка надається у межах громади,
  • Історії успіху жінок, які пережили насильство та розпочали життя без насильства тощо.

 Матеріали, подані на конкурс, також оцінюватимуться на відповідність коректній та сенситивній термінології й дотримання журналістської етики й стандартів.

 Перевага буде надаватися журналісткам і журналістам, які запропонують серію (від двох) матеріалів на вказану тематику. 

 Формати конкурсних матеріалів передбачають публікації у друкованих та онлайн ЗМІ, радіо- та телевізійні сюжети/програми, відеоролики для каналів/сторінок медіа у соціальних мережах та онлйн-платформах (YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, тощо).

  Призовий фонд конкурсу – 6 000 грн.  

Перше місце – 3 000 грн, Друге -  2 000 і третє – 1 000 грн.

Усього передбачено нагородження трьох переможців.

 Термін подачі матеріалів – до 24 листопада 2023 року.

 

Журі конкурсу розглянуть усі матеріали, подані до кінцевого терміну прийому заявок, на відповідність критеріями конкурсу, проведуть оцінювання та оголосять трьох переможців.  Щодо решти поданих матеріалів, які не перемогли, зворотний зв’язок та пояснення причин надаватися не будуть.

 

Як податися на конкурс?

Будь ласка, надсилайте свої матеріали на тему конкурсу експертці проєкту Лілії Шутяк на електронну адресу [email protected] із копією на програмного фахівця проєкту Володимира Антонюка [email protected] із зазначенням теми листа «Матеріал на конкурс ГЗН» .

За додатковими консультаціями щодо конкурсу звертайтесь, будь ласка, за тел.  +380976657047 (Лілія Шутяк).

 Довідково.

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s Bureau for Humanitarian Assistance). ВБО «Конвіктус Україна» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз та реалізує проєкт «Розбудова системи кейс-менеджменту випадків ГЗН, підтримки та інформування у місцях компактного проживання ВПО у Чернівецькій громаді»  у межах програми CLEAR на території Чернівецької громади.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.