bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Третій Форум діаспори (Київ)
25.07.2023

 
21 вересня 2023 року ТПП України в рамках проєкту «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, проводить Міжнародні дні бізнесу під час яких відбудеться Третій бізнес-форум української діаспори (21 вересня 2023 р., Київ).
 

Темою цього річного заходу є «Роль організацій діаспори у відновленні українського бізнесу через процеси інтернаціоналізації ринків».

 
Проєктом програми Форуму передбачається проведення змістовного пленарного засідання, за участі керівництва уряду, головних міністерств, міжнародних організацій та проектів, які працюють в напрямку розвитку діаспори та сприяння експорту, дискусійні панелі та майстер-класи щодо організації компаній та спільних підприємств за кордоном.
 
Під час заходу будуть обговорені основні тенденції та виклики економіки, розглянуті потреби та можливості для відновлення і реконструкції України.
 
Організаторами форуму виступають Торгово-промислова палата України (ТПП України), німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Міжнародна організація міграції (IOM Ukraine).
Робоча мова форуму –українська та англійська з перекладом.
Місце проведення – готель Інтерконтиненталь , вул. Велика Житомирська,2а, м. Київ
 
Для реєстрації переходьте за посиланням: https://forms.gle/SSNEafQr6euzaJ6WA
 
Програма заходу буде додана згодом.
 
За додатковою інформацією прохання звертатися до представників ТПП України:
Юлія Єгорова тел.: +380509426966; email: [email protected]
Карина Вольф, +380671122041, email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.