bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подія: «Підвищення енергетичної стійкості громад як базовий рівень енергетичної безпеки України»
06.07.2023

Російські ракетні удари минулої осені та зими були націлені на теплові електростанції та розподільчі підстанції української енергетичної інфраструктури. Робота об’єктів критичної інфраструктури — лікарень, водоканалів, об’єктів теплопостачання — опинялася під загрозою. Ці виклики створили запит у муніципалітетів на підвищення надійності енергопостачання: Екоклуб отримав понад 300 звернень від українських громад про допомогу із розгортанням відновлюваних джерел енергії.

Зараз Екоклуб разом із громадами працює над встановленням теплових насосів у системи центрального теплопостачання. Ми відібрали 10 об’єктів та розробили для них 11 попередніх техніко-економічних обґрунтувань на встановлення теплових насосів у системи центрального опалення. Висновки у документах свідчать про перспективність таких проєктів. Громади-партнери готові встановлювати теплові насоси, однак з огляду на їхню вартість шукають додаткові джерела фінансування.

Як громадам підвищувати надійність постачання електрики та тепла? Які виклики та можливості розвитку відновлюваної енергетики у громадах? Якими можуть бути підходи громад до поліпшення центрального опалення?

Про це та інше поговоримо на заході «Підвищення енергетичної стійкості громад як базовий рівень енергетичної безпеки України». 

Коли? 13 липня о 10.00.
Де? Microsoft teams та Офлайн у Києві
Реєстрація: https://forms.office.com/e/VuSLSDaAen

Ознайомитися із програмою заходу: українською та англійською.

Подія відбувається у межах проєкту «Закриття циклу: справедливий енергетичний перехід, розроблений містами та регіонами» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст події є відповідальністю ГО «Екоклуб» і вона за жодних обставин не може вважатися такою, що відображає позицію Європейського Союзу.

Контакти

  • +380673636226
  •  Анна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.