bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експертне обговорення за результатами Конференції з відновлення в Лондоні
03.07.2023

Минуло два тижні після Конференції з відновлення України у Лондоні (Ukraine Recovery Conference), яка накреслила обриси підтримки відновлення України.

Міжнародний фонд «Відродження» пропонує відверто поговорити про те, які результати вона принесла для громадянського суспільства України та які задачі чекають нас в майбутньому. 

Фонд запрошує приєднатися онлайн до експертного обговорення «Відновлення країни. План дій після Лондона», яке відбудеться 5 липня. 

Фонд збере провідних експертів та практиків у сфері відновлення, щоб разом обговорити результати Конференції з відновлення України та поділиться результатами дослідження «Відновлення України: пріоритети, ризики, включеність», яке проводилось на замовлення Фонду …

  • Які з цілей, які декларувало громадянське суспільство, були найкраще висвітлені під час URC?
  • Які ідеї та проєкти потребують посиленої адвокації? 
  • Якою є роль громадянського суспільства у цих процесах і що ми можемо зробити, щоб активніше просуватися до цілей відновлення України? 

Ці та інші питання стануть основою для обговорень та пошуку спільних рішень. 

Онлайн-трансляція буде доступна для двох частин обговорення: 

  • 10:00-11:30 – Дискусія «Результати з Лондона. Чого ми досягли?»; 
  • 11:30-12:30 – Презентація результатів дослідження Міжнародного фонду «Відродження» «Відновлення України: пріоритети, ризики, включеність».

Трансляція буде доступна на Фейсбук сторінці Міжнародного фонду «Відродження» та на сторінці події: https://fb.me/e/1eWZc1NPr 

Реєстрація не потрібна.

Захід пройде в рамках спільного проєкту Міжнародного фонду “Відродження” та Європейського Союзу «Європейське Відродження України: ініціатива громадянського суспільства для стійкості та відновлення» 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.