bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-зустрічі з обміну досвідом для волонтерів (Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Дрогобич, Богуслав)
01.07.2023

Онлайн-зустрічі для обміну досвідом серед активістів, волонтерів та всіх, хто робить важливі речі та хороші справи у своїх містах 
 
Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” запрошує активних людей із міст Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Дрогобич, Богуслав поділитися своїм досвідом громадської активності та волонтерства під час війни. 
 
Метою зустрічей є обмін досвідом успішних ініціативних груп, який допоможе створити майданчик для комунікації та підсилити спроможність ініціативних груп у своїй громаді.
 
Про що та коли будемо говорити?
4 липня, 18:00-19:00
“Ініціативи творчого та психологічного напрямків”
 
5 липня, 18:00-19:00
“Допомога ЗСУ”
 
6 липня, 18:00-19:00
“Допомога ВПО”
 
Долучитися можна як до однієї, так і до всіх зустрічей, будемо вам раді! На заході ви зможете обмінятися досвідом з волонтерами з інших міст.
 
Від учасників дуже очікуємо готовності обмінюватися ідеями, свіжими поглядами та лайфхаками у сфері активізму! Мотивувати одне одного у процесі залучення людей до ініціативи, ділитися досвідом щодо адвокації та популяризації своїх проєктів, а також — розповісти про досвід співпраці з місцевою владою та партнерами.
 
Обов’язково просимо зареєструватися за посиланням:
 

Під час зустрічей в учасників буде можливість поділитися успішним досвідом, зокрема, за такими напрямками:

- залучення учасників. Учасники поділяться досвідом залучення волонтерів, засобами залучення, інформаційною кампанією про збір учасників, розподілом функцій та обов’язків тощо. 

- адвокаційна кампанія. В учасників буде змога поділитися досвідом адвокаційної кампанії, з яких етапів вона складалася, на кого була спрямована, скільки часу тривала, про плани адвокаційної кампанії, важливість кампанії для ініціативи.

- співпраця з владою та партнерами. Учасники поділяться досвідом про співпрацю з владою, якими засобами та способами комунікували, як влада реагувала, з якими викликами у співпраці зіштовхувалися, яка роль влади в діяльності ініціативи.


Кожен з виступів може бути підготовлений на основі власного досвіду у вигляді презентації, розповіді, демонстрації фото, відео, інших матеріалів.

 

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018, Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

Довідка. Заходи відбуваються за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) та Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту “Право вибору”.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.