bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрий Європу завдяки волонтерству European Solidarity Corps
24.06.2023

 
Хочеш дізнатися більше про можливості оплачуваного волонтерства за кордоном? Бажаєш знайти друзів з усього світу та з користю провести час? Поринь у світ European Solidarity Corps разом з послами та посолками європейської молоді вже цього літа!????
 
 
Що на тебе чекає? ????
Майстер-клас, в рамках якого ти дізнаєшся про види і напрямки оплачуваного волонтерства, які передбачено в межах програми “European Solidarity Corps”. Окрім цього, ти поспілкуєшся з учасниками та учасницями програми, які розкажуть усе про умови участі у відповідних волонтерських проєктах та нададуть практичні поради щодо пошуку релевантних можливостей, заповнення аплікаційної заявки та проходження співбесіди.
 
Наприкінці зустрічі на учасників та учасниць чекає Kahoot вікторина, яка допоможе підсумувати отриману інформацію, а її переможець або переможниця отримає сувенірний подарунок від ініціативи “Посли європейської молоді” в Україні (доставимо у межах України).
 
???? Для кого? Молодь 18-30 років
 
???? Де? Онлайн, Zoom
 
???? Коли? 28 червня 2023
 
???? Які умови участі? Безкоштовно!
 
Як зареєструватись? Заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/zF1cWSuEaLENrHci9
 
Який дедлайн подачі заявок? 27 червня 18:00 (не забудь перевірити свою скриньку 27 та 28 червня, щоб не прогавити довгоочікуваного листа) ????
 
Захід реалізується ініціативою “Посли європейської молоді” в Україні, що діє у межах комунікаційної регіональної програми Європейського Союзу “EU NEIGHBOURS east”.
Більше про послів європейської молоді: https://euneighbourseast.eu/
 
Для отримання сповіщень про актуальні можливіості від ЄС для молоді заохочуємо підписатись на Telegram-канал від послів європейської молоді: https://t.me/Yeas_opportunities

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.