bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

5-денний ретрит у Холодному Яру для активістів/ок та волонтерів/ок із центральних регіонів України
08.06.2023

Запрошуємо громадських активістів/ок на 5-денний ретрит для відновлення, наповнення силами, можливості відчути та почути себе.

Коли? 28 червня — 2 липня

Де? с. Мельники, Черкаська область, простір ХАТА СКРАЮ

Хто може стати учасником ретриту? Представників і представниць громадських об’єднань та волонтерських ініціатив, які працюють із внутрішньо переміщеними особами, зокрема, над посиленням соціальної згуртованості своїх громад із Черкаської, Київської, Полтавської, Вінницької, Кіровоградської областей.

Що буде?

Головна мета ретриту – перезарядження свого емоційного та фізичного стану, тому ми пропонуємо програму, яка спрямована на відновлення, зокрема

  • •  музикування
  • •  візит до місцевого «парку розваг» Зерноленд, де візьмемо участь у екскурсії місцями Холодного Яру, долучимось до кількох цікавих майстер-класів, пограємо у старовинні настільні ігри та покатаємось на конях;
  • •  проводжання сонця на одній із найвищих гір Холодного Яру та вогнище під зорями
  • •  заспокійливе погойдування у гамаках
  • •  і ще кілька секретних активностей 

Також тут вас чекатиме: найсмачніший борщ і манники від місцевих жінок, хліб на заквасці від Майстерні крафтового хліба “Агроельф”, прекрасна і здатна наповнити силами кожного природа Холодного Яру та гостинність Хати Скраю у необмеженій кількості.

Важливо: ви можете долучатися до активностей або ні, і просто проводити час у Хаті Скраю на власний розсуд.

Які умови?

Хата Скраю – це не готель, а сільський будинок, розташований у лісі. Тут є комфортний душ та туалет, гаряча вода. Водночас, є всі особливості звичайної сільської хати, наприклад, літній душ.

Ви зможете обрати ночівлю або в будинку, або в палатках на галявині біля будинку. Як це виглядає можете глянути на фото на сторінці Хати Скраю у фейсбуку. А ТУТ є відео, яке може передати атмосферу Хати та наших ретритів.

Зважайте, що хата розташована у лісі, тож мобільний зв’язок та мобільний інтернет тут досить умовний: інколи є, інколи – немає. У Хаті Скраю немає wifi і це навмисно, оскільки це – місце відпочинку і перезавантаження. Тож, якщо у вас є якісь термінові робочі завдання, варто їх завершити або відкласти, оскільки “підпрацювати” не вийде. 

Ми щиро віримо, що цей час ви приділите для себе та свого відновлення. 

Якщо ви готові на 5 днів залишити повсякденне життя, нарешті, приділити час для себе — заповніть реєстраційну форму

Дедлайн подання заявки: 18 червня. Інформацію про результати відбору ви отримаєте 22 червня на вказану при реєстрації електронну пошту.

Участь у ретриті — безоплатна. Організатори також забезпечують трансфер із Черкас до місця проведення заходу й назад, а проїзд до Черкас учасники (ці) організовують та сплачують самостійно.

Проєкт «Підтримуємо тих, хто підтримує інших» реалізується Горизонт змін у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа в партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень, ГО @Разом проти корупції за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • https://www.facebook.com/horizonofchanges

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.