bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гра-моделювання «Майбутнє волонтерства у громадах» (Дніпро)
05.06.2023

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» та соціологічна компанія «Active Group» проведуть гру-моделювання у вигляді стратегічної сесії на тему «Майбутнє волонтерства в громадах» за власною методикою «Технології моделювання майбутнього» у Дніпрі.

Для кого: волонтери, представники органів влади, викладачі, студенти, підприємці, журналісти, активні громадяни

Коли: 15 червня 2023 року (четвер)

Час: 10.00 – 14.00

Де: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23, 5й поверх

Вартість участі: БЕЗКОШТОВНО (реєстрація обов’язкова!)

Війна з усіма її жахами стрімко активізувала волонтерський рух в Україні. Величезна кількість людей долучилась до волонтерства, змінився профіль волонтерів, їх діяльність та багато іншого. Саме тому Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» проводить ігри-моделювання «Майбутнє волонтерства в громадах» у 10 містах України. Ці заходи спрямовані на пошук оптимальних способів розвитку волонтерства в Україні. Під час зустрічей ми розглянемо всі сторони цієї теми, щоб зрозуміти, як краще поєднати інтереси волонтерів і громади.

Цей захід допоможе змоделювати поле майбутнього громади, знайти там місце для волонтерів таким чином, щоб розвиток і громади, і волонтерів відбувався якнайкраще. Завдяки грі учасники та учасниці заглянуть у те, що очікує на громаду, роздивляться зацікавлених осіб та зрозуміють своє місце у тих процесах, що відбуваються у місті.


Захід побудований у форматі гри, яка, окрім того, що є корисною, дозволить приємно провести час, випити кави та обдумати важливі процеси у громаді.

Для участі необхідно обов’язково зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/gv48fL9YNLK4QSuS8

Контакт: Дмитро Чернишов, координатор ВІ “Активна Громада” у Дніпрі, [email protected], +380508022289

Довідка. Захід відбувається в рамках проєкту «Право вибору», що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у розв’язанні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.