bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львів’ян запрошують на воркшоп зі створення нових грядок у просторі «Розсадник»
30.05.2023

Захід відбудеться вже цієї суботи, 3 червня. Учасникам події пропонують долучитися до спільного майстрування вертикальних грядок та грядок на підвищенні. Вже цього сезону у них планують вирощувати городину для екопросвітництва та занять з гарденотерапії.

Третій сезон поспіль у парку Залізна Вода у Львові продовжують розбудовувати відкритий міський сад-город, на базі якого поширюються екоцінності та гуртується спільнота. 

Координатори проєкту – ГО “Плато” – продовжують дбати про урізноманітнення елементів інфраструктури для садівництва та у межах співпраці з Фундацією ЗМІН запрошують усіх охочих долучатися до тематичного воркшопу.

Під час події учасники:

▪️ дізнаються більше про ідею простору та раціональне використання ресурсів,

▪️ попрактикуються у роботі з електричним та садовим інструментом,

▪️ навчаться оптимізовувати простір на прикладі публічного сад-городу, 

▪️ матимуть змогу самостійно посадити городину у нових грядках. 

На сьогодні ми вирощуємо городину та декоративні культури у трьох типах грядок. Тільки за минулий рік ми показали як це працює понад 1300 відвідувачам простору. Наша мрія – і надалі робити простір цікавим для участі у заходах та просто відпочинку. Запрошуємо долучатися та робити свій внесок у його розбудову” — прокоментувала анонс співкоординаторка простору Анжеліка Зозуля.

Захід відбудеться у суботу, 3 квітня. Початок запланований на 10:00. 

Усіх зацікавлених запрошують заповнювати реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/XH3PGGpAU5zr6XY97.

Довідково: «Розсадник» — публічний простір популяризації міського садівництва та городництва, який з 2021 року розбудовується у парку «Залізна вода» силами громадських організацій «Плато» та «Екотерра», небайдужих мешканців, міжнародних інституцій, свідомого бізнесу за підтримки управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради та ЛКП “Зелений Львів”. Стежити за усіма анонсами заходів можна на каналі простору у Telegram (https://t.me/rozsadnyk).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.