bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Управління проєктами: НУО, громади, малий бізнес»
26.05.2023

У вівторок, 30 травня 2023 року, з 16.00 до 19.00, відбудеться онлайн конференція “Управління проєктами: НУО, громади, малий бізнес”. Організатор: Українська асоціація маркетингу, за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

Мета заходу – сприяння розвитку соціального підприємництва, відновленню економіки та соціально-економічної сфери України на місцевому рівні, обмін досвідом громадських активістів, лідерів третього сектору, працівників органів місцевого самоврядування.

Онлайн конференція складатиметься з двох панельних дискусій на теми: “Грантові проєкти. Можливості й виклики 2023 року” та “Проєкти соціального підприємництва і малого бізнесу, соціально-економічні проєкти в місцевих громадах”. Спікерами стануть, зокрема, представники міжнародних донорських організацій, детальніше — у програмі конференції.

Участь можлива за умови попередньої реєстрації, робоча мова — українська. Крім того, учасники, які в ході реєстрації висловили бажання презентувати свої проєкти, зможуть це зробити під час Сесії 2. Реєстрація триває до 29 травня, до 17:00.

Для довідок

У березні — травні 2023 року ГО “Рівненська обласна організація “Українська асоціація маркетингу” реалізувала проєкт “Організація навчання та працевлаштування осіб за спеціальністю “Управління проєктами” за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE). У рамках проєкту проведено тренінговий курс з проєктного менеджменту, що складався з 40-ка академічних годин теоретичних і практичних занять. Навчання пройшли загалом 29 учасників з різних секторів економіки, які були відібрані організаторами з 778 претендентів. Кожен слухач курсу “Управління проєктами” отримав можливість написати проєкт під час навчання та подати його на конкурс з залучення фінансування.

Центр міжнародного приватного підприємництва (СIPE) спрямовує свою діяльність на зміцнення демократії в усьому світі шляхом розвитку приватного підприємництва та підтримки орієнтованих на ринок реформ. До ключових сфер діяльності CIPE належать екосистеми підприємництва, демократичне управління, відстоювання інтересів підприємців, боротьба з корупцією та етика підприємництва.

Покликання: програма: https://bit.ly/3ouzWSY

Реєстрація: https://bit.ly/3MvR0zW

Контакти

  • Контактна інформація для зв’язку: [email protected]
  • ГО “РОО Українська асоціація маркетингу”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.