bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Муруємо вже! Конференція від hromadske
18.05.2023

Команда онлайн-медіа hromadske на 7 червня 2023 року готує ексклюзивну конференцію «Муруємо вже», яка буде присвячена питанню відбудови України  

Яка нова реальність очікує нас та світ після війни? Як жити після перемоги та до яких викликів готуватися? У межах конференції будемо шукати відповідь на ці та інші питання разом з експертами й лідерами думок.

«Ми в hromadske відчуваємо потребу бути причетними до пошуку правильних рішень прозорої і людиноцентричної відбудови. Такою вона може бути лише з активною залученістю громадськості. Тому й виникла ідея стати платформою, яка об’єднає представників влади, громадянського суспільства, бізнесу, експертів та інших зацікавлених осіб для обговорення та пошуку прозорих рішень і методів відбудови України», — директорка hromadske Альона Невмержицька.

Ми проведемо чотири панельні дискусії:

БЕЗПЕКА. Нове життя зі старим сусідом

Обговорення моделі тривалого «співіснування» з росією та Білоруссю після припинення активних бойових дій, шляхів побудови оборони й ефективних моделей запобігання агресії, а також ролі України як стримувальника імперських амбіцій росії в Європі.

Йтиметься також про розмінування наших територій, оскільки наразі близько 30% території України заміновано, а відновлення починається саме з розмінування. 

ПРОЗОРІСТЬ. Нова Україна без старих схем

Після перемоги Україна отримуватиме від партнерів і представників бізнесу великі суми на відбудову. Наразі немає розроблених механізмів, як контролювати цільове використання цих коштів і як запобігти їхньому розкраданню. Саме тому вже зараз створюють робочі групи, які мають розробити інструменти прозорості та підзвітності. 

ЛЮДИНА. У серці і в центрі всього

Відбудова першочергово має орієнтуватися на людину, її безпеку, комфорт і розвиток. Під час дискусії будемо говорити про нову систему освіти, відбудову шкіл та лікарень за європейськими стандартами та про механізми повернення з закордону людей, які змушені були тікати. 

БРЕНД. I’M UKRAINIAN

Уже понад рік Україна в топі всіх новин, рівень підтримки надзвичайно високий. Але як зберегти це захоплення нашою країною після перемоги? Уже зараз потрібно розробляти комунікаційну стратегію просування бренду України в міжнародному інфопросторі.

Усі кошти, отримані з продажу квитків, будуть перераховані на відбудову України через фандрейзингову платформу UNITED24.

Купити квиток: https://prt.mn/rvazXO5064

 

Більше деталей та інформація про спікерів на сайті конференції: 

https://event.hromadske.ua/

Контакти

  • [email protected] (менеджерка з комунікацій Марія Козинець)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.