bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня міста 2023 запрошує ГО та бізнес подавати ініціативи для перетворення Львова
08.05.2023

Майстерня міста 2023 запрошує ГО та бізнес подавати ініціативи для перетворення Львова

Майстерня міста — це щорічна подія у Львові, яка об’єднує громадськість, владу та бізнес для якісного перетворення міста, використовуючи кращі практики залучення мешканців

Стати співорганізаторами Майстерні міста 2023 та запропонувати свої ідеї для події можуть громадські організації, локальний бізнес чи активні мешканці Львова. Цьогоріч Майстерня буде проходити з 14 по 20 серпня 2023 року. Основними темами стануть інтеграція нових мешканців Львова (ВПО), природоорієнтовані рішення у Львівській МТГ, розвиток велоінфраструктури та мобільності. 

Подати заяву з пропозиціями подій можна буде до 16 червня за посиланням - https://bit.ly/3AXzgIr 

Організатори Майстерні міста 2023 готові надати додаткове фінансування до 30 тис. грн для кращих ідей. Кожна заявка буде розглянута окремо. 

Усі запропоновані заходи мають сприяти розвитку громади та залученню мешканців до спільнотворення. Наприклад, можливі встановлення парклетів, висадка дерев, створення стінописів та інші ініціативи, які спрямовані на покращення середовища міста (це тверді результати). Також планується проведення лекцій, воркшопів, майстер-класів та екскурсій (м’які результати).

Першими дізнатися про усі новини Майстерні міста можна у соціальних мережах проєкту за посиланням - https://linktr.ee/maisterniamistalviv 

 

Довідка 

Майстерня міста - проєкт Інституту міста. Це тиждень подій, які  щороку тривають у Львові, починаючи з 2011 року. Мета проєкту - розвиток партисипації мешканців, а також створення спільного майданчика для комунікації та співпраці громадськості, влади та бізнесу для якісного перетворення міста. Практики проведення Майстерні міста уже перейняли 6 міст України - Житомир, Полтава, Рівне, Ужгород, Чернівці, Черкаси. 

Майстерню міста 2023 реалізується за підтримки Львівської міської ради та проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH.

Контакти

  • Керівниця програми комунікації КУ Інститут міста Дарина Мендела +380661016550
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.