bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ретрит у Холодному Яру для громадських активістів/ок, волонтерів/ок, представників ініціативних груп
08.05.2023

Запрошуємо громадських активістів/ок на 5-денний ретрит для відновлення, наповнення силами, можливості відчути та почути себе.

Коли? 24–28 травня

Де? с. Мельники, Черкаська область, простір ХАТА СКРАЮ

Хто може стати учасником ретриту? Громадські активісти/ки, представники/иці, ініціативних груп, волонтери/ки із Черкаської, Кіровоградської, Вінницької, Полтавської, Київської областей.

Що буде?

Головна мета ретриту – перезарядження свого емоційного та фізичного стану, тому ми пропонуємо програму, яка спрямована на відновлення, зокрема

  • робота із психотерапеткою у групових сесіях
  • музикування
  • ліплення із глини
  • візит до місцевого «парку розваг» Зерноленд, де візьмемо участь у екскурсії місцями Холодного Яру, долучимось до кількох цікавих майстер-класів, пограємо у старовинні настільні ігри та покатаємось на конях;
  • проводжання сонця на одній із найвищих гір Холодного Яру та вогнище під зорями
  • заспокійливе погойдування у гамаках
  • і ще кілька секретних активностей :)

Також тут вас чекатиме: найсмачніший борщ і манники від місцевих жінок, хліб на заквасці від Майстерні крафтового хліба “Агроельф”, прекрасна і здатна наповнити силами кожного природа Холодного Яру та гостинність Хати Скраю у необмеженій кількості

Важливо: ви можете долучатися до активностей або ні, і просто проводити час у Хаті Скраю на власний розсуд. 

Які умови?

Хата Скраю - це не готель, а сільський будинок, розташований у лісі. Тут є комфортний душ та туалет, гаряча вода. Водночас, є всі особливості звичайної сільської хати, наприклад, літній душ.

Ви зможете обрати ночівлю або в будинку, або в палатках на галявині біля будинку. Як це виглядає можете глянути на фото на сторінці Хати Скраю у фейсбуку.  А ТУТ є відео, яке може передати атмосферу Хати та наших ретритів.

Зважайте, що хата розташована у лісі, тож мобільний зв’язок та мобільний інтернет тут досить умовний: інколи є, інколи - немає. У Хаті Скраю немає wifi і це навмисно, оскільки це - місце відпочинку і перезавантаження. Тож, якщо у вас є якісь термінові робочі завдання, варто їх завершити або відкласти, оскільки “підпрацювати” не вийде. 

Ми щиро віримо, що цей час ви приділите для себе та свого відновлення. 

Для участі потрібно заповнити реєстраційну форму

Дедлайн подання заявки: 14 травня. Інформацію про результати відбору ви отримаєте 16 травня на вказану при реєстрації електронну пошту. 

Участь у ретриті — безоплатна, однак усі відібрані учасники(ці) для бронювання місця мають оплатити організаційний внесок у розмірі 500 грн, який їм буде повернуто під час ретриту. Організатори також забезпечують трансфер з Черкас до місця проведення заходу і назад, а проїзд до Черкас учасники (ці) організовують та оплачують самостійно. 

Діяльність відбувається в межах проєкту «Посилення спроможності громадянського суспільства реагувати на виклики війни» за підтримки NED

Контакти

  • https://www.facebook.com/horizonofchanges

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.