bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито реєстрацію на менторські зустрічі для активістів
14.04.2023

Ініціативні групи, волонтерські об’єднання та громадські організації можуть долучитися до зустрічей із менторами, які допоможуть командам з підвищенням організаційного потенціалу. Дедлайн реєстрації – 20 квітня 2023 року (18:00).

Умови:

  • - запрошуються створені після 24 лютого 2022 року (пріоритетно) ініціативні групи, волонтерські команди, об’єднання та громадські організації, а також досвідчені групи активістів, що прагнуть покращити результати діяльності;

  • - команда повинна складатися з 6-10 осіб, які готові в повному складі взяти участь у двох онлайн-зустрічах (у період із середини квітня до середини травня).

Під час першої зустрічі учасники проаналізують свою діяльність, визначатимуть слабкі та сильні сторони команди, знайдуть шляхи посилення ефективності. Друга зустріч з психологом присвячена питанням психологічного стану активістів, підтримці та налагодженню взаємодії в команді.

Ви отримаєте інструменти для покращення роботи, поштовх до розвитку та нових результатів. 

Ментори – досвідчені експерти та експертки Інституту лідерства та управління Українського католицького університету, галузь – управління неприбутковими організаціями.

Реєстрація за посиланням (має заповнити один представник команди).

Цикл вебінарів реалізується Благодійним фондом «Восток SOS» у межах проєкту «Пункт 7» («Сприяння соціальній згуртованості в Україні») в партнерстві з Американською асоціацією юристів «Ініціатива з верховенства права» (ABA ROLI) та Інститутом лідерства та управління УКУ.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.