bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старт проєкту «Бібліотеки – бійці інформаційного фронту»
17.03.2023

Старт проєкту «Бібліотеки – бійці інформаційного фронту»

До уваги бібліотек Донеччини!

Бібліотеки  цього регіону продовжують працювати попри всі виклики жахливої війни. Переміщені, дистанційні, з особливими графіками та тимчасовими форматами, але вони – працюють.

Станом на грудень 2022 продовжують свою діяльність в офлайн та онлайн-форматах – 193 , інші 104 перебувають на окупованій території, також ще 97 – пошкоджено, а 22 – зруйновано.

З 17.03.2023 до 27.03.2023 року відбувається відбір представників бібліотек Донеччини до участі у новому проєкті «Бібліотеки – бійці інформаційного фронту».

Для участі у відборі просимо заповнити анкету: https://forms.gle/LTowWL1djmbaqU3D8

Відповіді приймаються до 10:00 27 березня 2023 року включно.

Відібрані бібліотеки протягом березня-травня з допомогою топісторика Олександра Алфьорова та фахівців з питань контенту будуть ставати сильнішими гравцями інформаційного поля і набувати статусу фортець інформаційного спротиву України.

Під час проєкту ми разом будемо опрацьовувати роль бібліотек, як закладів, які крім традиційних  функцій, представляють та реалізують інформаційну політику держави, а також виконують місію посилення духу боротьби в часи війни.

Важливо:

Участь у відборі можуть взяти бібліотеки, які ведуть діяльність на території, підконтрольній державі Україна (в тому числі, ті що працюють дистанційно, чи є переміщеними колективами).
________________________________

Проєкт «Бібліотеки – бійці інформаційного фронту» відбувається в рамках реалізації проєкту  #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. https://www.facebook.com/IZOLYATSIA

https://izolyatsia.org/ 

https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.