bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екологічна та енергетична безпека та відновлення громад
16.03.2023

Саме це стане темою круглих столів з зеленого відновлення, які відбудуться 29 та 30 березня 2023 у Вознесенській міській, Олександрівській селищний громадах.

За круглим столом обговоримо три питання:

1. Які проблеми водо -тепло-енергозабезпечення є найдавнішими та найбільш значущими?

2. Якою є історія та витоки цих проблем?

3. Які на Вашу думку шляхи допоможуть вирішити проблему?

Графік місцевих круглих столів для представників медіа, еко-активістів, депутатів, посадовців та небайдужих жителів трьох громад. А саме:

  1. 12:00 , у середу 29 березня2023 р. у приміщені Вознесенської міської ради
  2. 10:00, у четвер 30 березня2023 р. уприміщені Олександрівської селищної ради;
  3. 14:00, у четвер 30 березня2023 р. у приміщенні Бузької ради

Чекаємо заявки учасників відповідних місцевих круглих столів https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3XrCQQDu2t5sc-JV9JC5KsTmNtAnRpjACGtO-Fv9U8q273w/viewform?usp=sharing!

Нагадуємо, що у лютому 2023 р відбулась серія фокус -груп http://frgn.mk.ua/?p=13519 з місцевими посадовцями та представниками комунальних підприємств і установ.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Для довідки

Круглі столи у 3-х ТГ відбудуться у межах проєкту «Активізація участі громадян для покращення безпеки громад, зміцнення соціальної структури та підвищення стабільності на територіях, що постраждали внаслідок війни в Україні», який реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

Думки, висновки та рекомендації, висловлені під час заходу, належать виключно учасникам та не обов’язково відображають офіційну позицію ПРООН, ООН, Уряду Данії та/або інших міжнародних партнерів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.