bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація моніторингу закладів Львова щодо дотримання Закону про заборону куріння
16.03.2023

Круглий стіл буде присвячений результатам громадського моніторингу щодо дотримання бездимного законодавства в умовах воєнного часу, проведеного всеукраїнською кампанією “Молодь вільна від куріння” у партнерстві з центром громадянського представництва “Життя”. Учасники  заходу розкажуть як державним органам і громадянам захистити своє право на працю та дозвілля без ризику для здоров’я від тютюнового диму чи нікотинових викидів.

Моніторинг відбувся у 5 містах України (Києві, Львові, Тернополі, Дніпрі, Одесі) протягом вересня-грудня 2022 р. і охопив 320 закладів ресторанного господарства.

Під час круглого столу буде презентована інфографіка з результатами по Україні та окремо по Львову.

До участі запрошені представники КНП ЛОР “Львівський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики”, головного управління Держпродспоживслужби у Львівській обл., департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА, управління охорони здоров’я Львівської міської ради, комісії охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міської ради, комісії з  питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради, депутати, громадські активісти.

Дата: 17 березня (п’ятниця) о 15:00

Місце проведення: Прес-клуб (проспект Тараса Шевченка 11)

Контактна особа: Олег Слабоспицький (0966462257)

 

 

Контакти

  • Контактна особа: Олег Слабоспицький (0966462257)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.