bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває прийом робіт на конкурс професійної журналістики «Честь Професії»
16.03.2023

Організаційний комітет XIV конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» оголошує про старт прийому матеріалів у 2023 році.

 
Триватиме він до 22 березня 2023 року включно.
 

На конкурс можна подати журналістські матеріали, які були опубліковані на території України в місцевих, регіональних, загальнонаціональних та іноземних медіа з 1 червня 2022 року по 31 січня 2023 року.

 

Матеріали можна подати у 6 основних номінацій:
  • - «Найкраще інтерв’ю»;
  • - «Найкращий репортаж»;
  • - «Найкраще новинне висвітлення резонансної події»;
  • - «Найкраща аналітика»;
  • - «Найкраще розслідування»;
  • - «Найкраща публіцистика».

Участь у конкурсі «Честь Професії» можуть взяти усі, хто професійно займається журналістикою в Україні, – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання.

 

ВАЖЛИВО! 

Один і той же журналіст, редакція або третя особа можуть подавати матеріали одночасно у кілька основних номінацій. Один і той самий матеріал не може бути поданий в декілька номінацій, лише в одну. На кожен матеріал, поданий на Конкурс, необхідно оформити окрему заявку.

 

Для участі у конкурсі необхідно:
  • - обов’язково ознайомитись та перевірити відповідність матеріалу критеріям номінаціїв яку ви подаєте свій матеріал; 
  • заповнити форму на сайті конкурсу та надати посилання на матеріал або копію/скан-копію матеріалу, виклавши її перед цим на файлообмінник;
  • - для теле- і радіоматеріалів (викладених на файлообмінники) необхідно надати ефірну довідку (деталі - [email protected]);
  • - у разі подання матеріалу іноземною мовою, якою не володіють Журі та Відбіркова комісія, просимо надсилати переклад матеріалу у текстовому форматі на пошту організаторів - [email protected], або прикріпити посилання на переклад в анкеті при її заповненні. Організатори конкурсу можуть попросити надати переклад;
  • - відкрити доступ до матеріалу за посиланням на файлообмінники/сайти не менше, ніж на 5 місяців з моменту подання заявки.
 

Більше інформації щодо участі у конкурсі можна знайти на офіційному сайті. Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці у Facebook.

Склад Відбіркової комісії та членів Журі 2023 року доступний за посиланням.

З матеріалами переможців конкурсу за 2022 рік можна ознайомитися за посиланням.

Загальнонаціональний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2023» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews.

 
Оргкомітет конкурсу:

Інна Мельникова, керівниця проєктів Національної асоціації медіа

+38 (097) 80 90 661/ +38 (044) 254 55 56

[email protected]

www.nam.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.