bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція «Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленню Херсонщини»
16.03.2023

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленню Херсонщини»! Захід проходить онлайн 26-28 квітня 2023 р., участь безкоштовна.

Ефективна співпраця між науково-освітньою спільнотою, бізнесом та громадськістю – одна з головних передумов успішного відновлення Херсонщини після війни. Майбутня відбудова регіону, подальша євроінтеграція і гармонізація освітнього та науково-інноваційного середовища потребують спільного бачення, єдності у плануванні та максимальної залученості кожного у підготовку до нових повоєнних часів.

Мета конференції – об’єднати потенціал учасників, щоб спільно визначити ефективні практичні рішення та способи долати виклики на шляху до відновлення всіх сфер життя херсонської громади. Конференція спрямована на повоєнне відродження Херсонського регіону та прискорення його стійкого економічного зростання.

Робочі мови: українська, англійська

Онлайн-формат, участь безкоштовна

  • - Форма для реєстрації: http://surl.li/fkdem
  • - Завантажити інформлист (укр. та англ. мовою): https://tinyurl.com/2kmxfyjl
  • - Посилання на подію у Facebook: https://fb.me/e/5KXL9dNkz

Учасники: представники науково-освітньої спільноти, бізнесу та бізнес-об’єднань, громадського сектору.

Організатори: Херсонський національний технічний університет, Херсонський державний аграрно-економічний університет, Херсонська державна морська академія, Херсонська торгово-промислова палата, Київський національний університет технологій та дизайну, Хмельницький національний університет, Uniwersytet Jagielloński (Польща), Dokuz Eylül Üniversitesi (Туреччина), HAW Hamburg (Німеччина)

Координатор заходу: Лариса Пономаренко, тел. +38(067)5532837 (Telegram, Viber), e-mail: [email protected]

Детальніше – на сайті Херсонського національного технічного університету: http://kntu.net.ua/ukr/Nauka/Konferenciyi-ta-naukovo-tehnichni-zahodi/Mizhnarodna-naukovo-praktichna-konferenciya-SINERGIIYA-NAUKI-II-BIIZNESU-U-POVOIENNOMU-VIIDNOVLENNII-HERSONSCHINI 

Контакти

  • Координатор заходу: Лариса Пономаренко
  • тел. +38(067)5532837 (Telegram
  •  Viber)
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.