bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як забезпечити інклюзію в молодіжних проектах: презентація практичного посібника
14.03.2023

Інформаційний центр Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні у співпраці з Ресурсним центром SALTO — Східна Європа та Кавказ запрошують вас презентацію практичного посібника “Інклюзія від A до Я”, який був перекладений українською мовою.

Цей посібник стане незамінним джерелом знань та навичок у сфері інклюзії молоді, які є надзвичайно важливими у молодіжній роботі.

Інклюзія — це невід’ємна умова всіх міжнародних проєктів в рамках Еразмус+ Молодь та Європейського корпусу солідарності. Посібник допоможе вам розібратися як забезпечити інклюзію на різних етапах вашого проєкту, починаючи із підготовки заявки, під час реалізації та у підбитті підсумків.
 
У рамках презентації ви матимете можливість поспілкуватися з автором посібника, координаторами Європейської молодіжної платформи з інклюзії та координатором української адаптації, а також із перекладачем.

На презентації ми розкажемо як завантажити та користуватись посібником, а також дамо практичні поради та відповімо на ваші питання.
 
Дата: 21 березня 2023 року
Час: 12:00 - 13:00 (за Київським часом)
Місце: онлайн-подія у Zoom
 
Для того, щоб долучитися до презентації, вам необхідно зареєструватися (до 19 березня включно), після чого ми надішлемо вам всі деталі щодо підключення до події. Реєстрація тут: https://bit.ly/3Lp7HOK
 
Не пропустіть цю чудову нагоду збільшити свої знання та навички у сфері інклюзії молоді!

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/892493278480977?ref=newsfeed

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.