bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ретріти Uzhhorod Resilience City
13.03.2023

???????????? Tbilisi Shelter City за підтримки Національного фонду підтримки демократії в рамках програми Uzhhorod Resilience City організовує інтенсивні ретріти з фізичної, цифрової та психологічної безпеки для українських правозахисників/ниць, волонтерів/ок, психологів/инь, журналістів/ок, які працюють з жертвами війни, родичами тих, хто знаходиться у полоні та заручництві, деокупованими территоріями, ВПО та військовими.
 
????Перевага надаватиметься учасникам з нещодавно звільнених територій та територій близьких до лінії фронту, та загалом з Харківської, Херсонської, Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, а також заохочуємо подавати заявку, якщо ви працюєте в приймаючих громадах в Центральній та Західній Україні.
 
????Три ретріти пройдуть 19 - 23 квітня, 25 - 29 квітня, 01 - 05 травня 2023.
 
????Ретріти відбудуться на Заході України, точне місце проведення заходів ми повідомимо тільки відібраним учасникам з огляду на безпеку.
 
????Ми можемо розглянути можливість вашого приїзду з малолітніми дітьми, у разі належного обґрунтування ризиків для них.
 
???? Дедлайн - 27 березня 2023.
 
Для того, щоб подати заявку, заповніть форму за посиланням нижче⤵️

Контакти

  • [email protected]
  • координаторка програми Олександра Зур’ян

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.