bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриті двері у Молодіжному домі: кличуть молодь та організації
09.03.2023

У Молодіжному домі в Києві тривають дні відкритих дверей — команда Українсько-данського молодіжного дому кличе знайомитись!

9, 14 і 16 березня з 16 до 20 усі охочі можуть прийти у Дім, аби познайомитися з командою та простором, обговорити ідеї та можливості співпраці. Щоб долучитися, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://bit.ly/ÅbneDøre_2

Молодіжний дім — відкритий простір від Українсько-данського молодіжного дому, покликаний стати безпечним простором для єдності, різноманіття, реалізації ідей та демократичної участі. Команда планує, що Дім стане місцем зустрічі й об’єднання зусиль молоді нині та після Перемоги, діалогу з представниками влади, підсилення участі у побудові демократії, а також у створенні міжкультурних зв’язків і співпраці з данською молоддю. 

Всього він має 4 поверхи: останній призначений для офісу команди, інші ж будуть відкриті для зустрічей, участі й проведення заходів, навчання, творчості. Важливо, аби будь-яка активність була спрямована на молодь та її підтримку в ідеях, прагненнях до діалогу, активізму, реалізації суспільно важливих ініціатив. 

Нині триває пілотний етап. Команда завершує наповнення простору обладнанням, а також проводить зустрічі з молоддю й тими, хто працює з молоддю, аби обговорити її потреби й спільні можливості. Реєструйтеся на наступні за посиланням: https://bit.ly/ÅbneDøre_2

Історія Українсько-данського молодіжного дому розпочалася у 2020 році завдяки спільним зусиллям Данського інституту культури та Данської молодіжної ради і за підтримки Міністерства закордонних справ Данії. За цей час команді вдалося створити десятки офлайн і онлайн-проєктів для молоді й молодіжних ініціатив, що мали на меті дати необхідні знання, навички і спільноту, аби вони могли розвивати власні проєкти, долучатися до змін на місцях і залучати до цього інших. 

Інформація про нові можливості з’являтиметься на офіційних сторінках організації (посилання на сайт).

Контакти

  • Олександра Буленок
  •  [email protected]
  •  комунікаційниця

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.