bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як пережити втрату: онлайн-розмова з кризовим психологом
27.02.2023

Кожна людина відчуває протягом життя якусь втрату. Втрату близьких, роботи, звичного способу життя, любові до себе чи того, що робиш… Втрата - це те, з чим зіткнулися усі українці через повномасштабне вторгнення і постійно продовжують проживати через безліч різних обставин. Що відчуваємо в подібних ситуаціях? Як зрозуміти, що горювання за втраченим переросло у щось більш критичне і небезпечне для нашого здоров’я? Як допомогти близьким прожити втрату?
Про все це поговоримо під час онлайн-ефіру для волонтерів та волонтерок, що відбудеться 1 березня, о 16:00.
 
Тривалість заходу - 1 година. Для участі у заході заповніть, будь ласка, анкету: https://forms.gle/Y1XQBztRpBKmqLUY8
 
Спікерка заходу: Наталія Сабліна, директорка Тренінговий Центр Наталії Сабліної , кандидатка психологічних наук, коуч, кризовий психолог. Бізнес-тренерка, експертка з комунікаційних питань, конфліктології . Дипломована і сертифікована АРТ-терапевтка. Авторка Школи мудрих жінок та «Школи лідерства». Фахівчиня в області індивідуального, сімейного та групового консультування, сімейний і дитячий психотерапевт, членкиня Української Спілки Психотерапевтів та Східно-європейської асоціації АРТ-терапевтів. Фахівчиня із системних розстановок за методом Берта Хеллінгера, тілесно-орієнтованої терапії, бодінаміки, фахівчиня по роботі з шокової травмою і залежностями. Ведуча терапевтичних груп та груп особистісного зростання.
 
Ефір є одним із циклу заходів з емоційної підтримки волонтерів, який відбувається у рамках Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що втілюється в межах проєкту «Соціальне замовлення Кіровоградщини», який реалізує КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy.
 
комунікаційниця КОО ВГО АССН (1)
 

Контакти

  • КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.