bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як спілкуватися з військовими після приїзду з фронту: онлайн-розмова з психологом
13.02.2023

Кожен має серед знайомих тих, хто пішов до лав ЗСУ. Після війни військові повертаються іншими. Чому так відбувається, і на що звертати увагу після їх повернення - поговоримо під час онлайн-ефіру для волонтерів та волонтерок, що відбудеться 15 лютого, о 17:00.
 
Для участі у заході заповніть, будь ласка, анкету:
https://forms.gle/QqXEFGcKzJbLNomN7
 
Спікерка ефіру: Єрмолаєва Тетяна, кризовий психолог, психолог по роботі з травмою. Голова ГО «Кризова психологічна допомога м. Дніпро та Дніпропетровськоі області», координатор групи по роботі з військовими. Викладач університету ім. А. Нобеля. З 2014 по 2018 - займалася супроводом військовослужбовців в зоні ведення бойових дій. Із 2018 року надає психологічну допомогу військовим та їх родинам, пораненим, сімям пропалих безвісти.
 
Підписуйтеся на подію у Facebook, щоб не пропустити нагадування: https://fb.me/e/2Xs4F314k 
Тривалість заходу - 1 година.
 
Ефір є одним із циклу заходів з емоційної підтримки волонтерів, який відбувається у рамках Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що втілюється в межах проєкту «Соціальне замовлення Кіровоградщини», який реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy.
 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.