bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Як будувати життя після втрати?» — майстерня з форум-театру в Кропивницькому
06.02.2023

Кожна людина — акторка свого життя і здатна діяти, аби змінювати його на краще. Разом з учасниками та учасницями майстерні ми збудуємо безпечний простір поваги та прийняття досвіду кожної та кожного за допомогою форум-театру. Послухаємо, програємо та проживемо ті історії, які захочемо змінити. Аби краще зрозуміти причини, які за ними криються.

Запрошуємо до реєстрації усіх, хто зараз мешкає в Кропивницькому, віком 16+, та готовий брати участь в усіх днях майстерні. Подати заявку на участь можна до 15-го лютого включно, кількість місць обмежена. Театральна майстерня – унікальна можливість пошукати власну силу, яка зараз дає здатність триматися та впоратися з викликами війни разом із практикинями методики театру пригноблених Яною Салаховою та Аллою Мельничук.

З огляду на особисте дослідження роботи Аугусто Боаля, вважаю методику театру пригноблених актуальною та цікавою. Тож форум-театр може стати корисним інструментом у розв’язанні нагальних проблем громади. Надалі наша громадська організація зацікавлена у впровадженні методики ТП на постійній основі, також плануємо використання її у наступних проєктах (зокрема мистецьких та театральних)”, – каже Ольга Лебедєва, співорганізаторка майстерні, комунікаційна менеджерка Громадської організації Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік щастя”.

 
Майстерня діятиме три дні:

17-18-го лютого з 14:00 до 18:00
19-го лютого з 10:00 до 18:00

Організатори забезпечують обіди та перерви на каву. Інформацію про місце проведення заходу повідомимо зареєстрованим учасникам після завершення реєстрації, під час телефонного дзвінка.

Результатом майстерні стане форум-вистава, яку створять учасники та учасниці майстерні. Прем’єра вистави відбудеться 19-го лютого, о 16-00.

Організаторами заходу виступають ГО Фундація Підтримки Осіб Старшого Віку “Вік Щастя” та громадська організація Театр змін. У разі виникнення додаткових питань звертайтеся — Ольга Лебедєва 0504823134

Аби дізнаватися більше подробиць про нашу майстерню — додавайтеся у подію.

Контакти

  • Ольга Лебедєва 0504823134

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.