bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Практикум «Ключі року»
31.01.2023

Часто буває, що ми знаходимось не в ресурсі й втрачаємо дорогоцінний час на прокрастинацію або ж живемо у режимі “відкладеного життя”. особливо це актуально зараз, під час війни, коли багато людей не можуть планувати, вважають, що мріяти не доречно, ставити цілі та досягати їх - не на часі. Окрім того, навіть, якщо ми й плануємо хоча б в короткотривалій перспективі своє життя, то не завжди виходить досягати своїх цілей та виходити на бажаний результат. Практикум “Ключі року” присвячений саме тому, щоб досягати омріяного та виправдовувати свої очікування.

Розглядатимуться два блоки тем:

- «ключові точки року», який дозволить вам побачити свій контекст життя;

- «ключові Я-проявлення», який покаже в яких ролях ви хочете і можете прожити цей рік.

Завдяки заходу ви зможете повірити, що ваші мрії та бажання цілком можливо втілити у життя, незалежно від зовнішніх обставин. Не все залежить від нас, тому залиште цю справу Всесвітові.

 

Тренерка: Юлія Демченко – коуч, двічі сертифікована по стандартах ICF, ментор коучів-початківців в Міжнародній Інтегральній Коучинг Школі, консультант з особистої ефективності.

Дата: 9 лютого 2023

Час: 16:00 - 17:30

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватися можна за посиланням

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

 

Більше на сайті “Активної громади”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.