bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-знайомство громадських організацій із зони активних бойових дій
23.01.2023

Центр громадянського суспільства “Друкарня” запрошує громадські організації та активістів долучитись до онлайн форуму-знайомства  громадських організацій, які діють у прифронтових регіонах України. Захід відбудеться 26 січня о 12.00 год. на платформі Google Meet

Мета заходу: познайомитись один з одним, представити колегам свою діяльність за 2022 рік,  а також актуальні проблеми, пропозиції та поради на 2023 рік, аби підсилити один одного власним досвідом успіхів та помилок в умовах війни, знайти партнерів для кооперації та пошуку спільних рішень.

Також запрошуємо долучитись до заходу донорські організації та представників ЗМІ, які зацікавлені у підтримці або висвітленні інформації про громадські інституції з прифронтових територій України.

Регламент виступу кожного - 5 хвилин. Для участі, будь ласка, зареєструйтесь за цим посиланням. На вказану Вами у реєстрації електронну адресу за добу до заходу ми надішлемо посилання на онлайн-зустріч та перелік зареєстрованих учасників з контактами для подальшого зв’язку. Порядок виступів учасників відповідно до порядку реєстрації.

Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за цим посиланням: https://forms.gle/z6d95eXCLvhE6JS66

 

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/2324909244364126

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.