bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координаційна зустріч «Місцеві бюджети 2023. Виклики та перспективи»
18.01.2023

605,1 млрд грн саме стільки складає загальний обсяг фінансового ресурсу місцевих бюджетів на 2023 рік.

Але якими будуть основні пріоритети реалізації місцевих бюджетів? Якими є ключові виклики? І як щодо нововведень?

Про все це можна буде дізнатися під час координаційної зустрічі «Місцеві бюджети 2023», яка відбудеться 26 січня об 11:00. Зустріч проведуть Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» спільно з Міністерством фінансів України, а також представниками органів місцевого самоврядування.

Захід має на меті обговорити актуальні питання реалізації місцевих бюджетів, їхні основні пріоритети та виклики реалізації у 2023 році, а також вирішення яких питань у сфері бюджетної політики сьогодні потребують громади.

У координаційній зустрічі візьмуть участь представники центральних органів влади,  обласних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування та експерти.

Для участі представникам місцевого самоврядування необхідно зареєструватися до 16:00 25 січня за посиланням: https://forms.gle/pDoP61qCUtFQkNyt6

Зареєстровані учасники отримають запрошення на приєднання до зустрічі.

 

***

Захід організовано Українським кризовим медіа-центром у рамках проєкту «Комунікаційна підтримка територіальних громад України у вдосконаленні координації та інформаційно-роз’яснювальної роботи», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.