bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менторська ініціатива «Від ідеї до власної справи»
15.01.2023

ВМГО “Соціальний вектор” оголошує нову менторську ініціативу «Від ідеї до власної справи»!
 
Запрошуємо долучитися до програми підтримки та розвитку ветеранського підприємництва для жінок #ВідІдеїДоВласноїСправи, яка втілюється у життя за підтримки Українського Ветеранського Фонду у партнерстві з Державною агенцією промоції культури України та ГО «Український центр розвитку культур «Єднання» та разом стати тією силою, яка згуртує екскомбатанток, розкриє їх потенціал та створить належні умови для підвищення конкурентоспроможності та популяризація ветеранського бізнесу на внутрішньому й зовнішніх ринках.
 
Програма спрямована на посилення ролі жінок в українському суспільстві, їх підтримку у самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах. Менторська програма працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку менті.
 
Менторство — універсальний інструмент передачі досвіду від успішних фахівчинь до жінок та дівчат, що тільки починають свій шлях або потребують підтримки у важких життєвих обставинах.
 
Маєте успішні кар’єри в різних сферах, таких як: бізнес, політика, юриспруденція, захист прав людини, соціальна сфера тощо? Відчуваєте в собі силу стати наставницею для екскомбатантки? Готові своїм ентузіазмом заряджати інших та ділитися досвідом? Вам часто кажуть, що ваші поради мотивують гори звертати? Хочете долучитись до волонтерського руху та стати рушійною силою змін? Тоді нам потрібні саме Ви!
 
Програма підтримки та розвитку ветеранського підприємництва для жінок #ВідІдеїДоВласноїСправи розшукує 25 менторок для наших 75-ти учасниць.
 
Долучившись до програми, Ви:
• - Отримаєте можливість структурувати свої знання.
• - Отримаєте ефективний досвід творення змін у своїй країні.
• - Матимете можливість нових знайомств з активними жінками з різних куточків України.
• - Долучитеся до формування майбутніх підприємців.
• - Триматимете руку на пульсі сьогочасності.
• - Станете частиною команди унікальної Програми.
• - Зміните чийсь світ на краще.
 
Наші менторки супроводжуватимуть амбасадорок впродовж їхнього шляху в Програмі, що означає:
• - Допомагатимуть екскомбатанткам розкривати їх потенціал впродовж усієї програми.
• - Надаватимуть постійну підтримку та консультуватимуть щодо командної роботи, лідерства, проєктної діяльності, та/або особистої продуктивності.
• - Допомагатимуть допрацювати бізнес-план, проаналізувати ринок, сформувати команду, розібратись з фінансами та податками, налагодити маркетинг та продажі та запустити свій проект.
• - Сприятимуть налагодженню співпраці екскомбатанток з різних громад, забезпечуватимуть обмін досвідом.
• - Надаватимуть підтримку амбасадорам під час реалізації проєкту.
 
Програма триватиме протягом березня-травня 2023 року та буде поділена на три групи по 25 учасників, по 1 місяцю на навчання кожної групи. Ваша залученість як менторів передбачає участь в онлайн-зустрічах, які відбуватимуться 4 рази на місяць для кожної групи. Тобто кожна учасниця матиме спілкування з наставницею – 4 рази. Якщо за спільної згоди ментора і менті кількість зустрічей буде більшою, організатори програми це лише підтримють. Протягом програми будуть запропоновані додаткові можливості, спрямовані на посилення взаємодії та залученості до програми.
 
Ми переконані, що синергія менторів та амбасадорів стане потужною силою позитивних змін та розвитку жіночого ветеранського бізнесу. І ваша заявка - це перший крок до них.

Дедлайн подання заявок - 20 лютого 2023 року.
 
Ми запрошуємо менторок зі всіх куточків України та поза її межами!
Контакти
067-742-11-41 Тетяна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.