bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Public Talk. Ірена Журавель. Блогінг під час війни: особливості, нові орієнтири та як починати зараз
12.01.2023

Запрошуємо на онлайн Public Talk “Блогінг під час війни: особливості, нові орієнтири та як починати зараз” з тревел-блогеркою та експерткою по соцмережам Іреною Журавель. Організатор події Платформа MY ART.

Захід відбудеться у четвер, 26 січня, о 19:00 (за Київським часом) на платформі Zoom. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією тут.

Public Talk. Ірена Журавель. Блогінг під час війни: особливості, нові орієнтири та як починати зараз

 
В Україні, як і в багатьох країнах світу, активно розвивається блогосфера. Стати блогером, лідером думок чи СММ-менеджером хочуть чимало підлітків, та й дорослі успішно реалізуються в цій професії, маючи за плечима чималий досвід. Утім в умовах повномасштабної війни змінюються підходи до ведення сторінок у соціальних мережах: те, що було актуальним до 24 лютого, сьогодні може викликати повне несприйняття, хейт чи навіть булінг.
 
У форматі Public Talk разом з Іреною Журавель розберемо, як змінився український блогінг з лютого 2022 року. А також поговоримо про нові етичні норми в соцмережах і блогерстві; про нові формати блогінгу і нові обличчя; про Миколаїв у соцмережах; про блог і соцмережі, як важливий фронт війни; та про соцмережі без світла: які аспекти та як вести.
 
Public Talk. Ірена Журавель. Блогінг під час війни
 
Ірена Журавель – тревел-блогерка та експертка по соцмережам і етичному блогінгу.
 
Захід проходить в рамках проєкту «ПроЩо: Миколаїв?». Посилання на подію в Facebook.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.