bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

1991 Hackathon: Media об’єднує технологічних спеціалістів для розробки медіарішень
03.01.2023

1991 Hackathon: Media збере найкращих українських та европейських технологічних спеціалістів для розробки новітніх медіарішень.

Основний фокус міжнародного хакатону – цифрові та технологічні продукти, які надалі можуть використовуватися урядом, медіа, громадськістю, комерційними організаціями та громадськістю для споживання, обробки, передачі та створення інформації.

Команди-переможці за сприяння уряду, міжнародних донорів та ІТ-компаній отримають можливість подальшого розвитку — менторську підтримку протягом одного місяця після завершення хакатону. Це включатиме в себе доступ до нетворку 1991, інвесторів та експертів, особисті зустрічі, консультації та технологічну підтримку. Найкращі команди отримають бенефіти від партнерів, а також матимуть можливість працювати із ведучими спеціалістами зі сфери медіа.

1991 Hackathon

 

Формат та деталі участі

Українці з усього світу та жителі європейських країн, які підтримують Україну, запрошуються до участі у хакатоні, щоб поділитися своїм досвідом, зробити внесок у вирішення глобальних проблем інформаційної безпеки та співпрацювати з провідними експертами та професіоналами в галузі державного управління, ринку та громадянського суспільства.

Учасникам пропонується вирішити завдання у таких напрямках:

  • - Алгоритми та засоби автоматизації
  • - Моніторинг новин і даних у реальному часі
  • - Навчання користувачів
  • - Стратегічні комунікації
  • - Відкриті дані та прозорість
  • - Великі технології та відповідальна реклама

1991 Hackathon: Media розширить можливості тих, хто хоче залишити свій внесок у створення інноваційних цифрових рішень. Основні критерії оцінювання – актуальність, інноваційність, комерційний потенціал, презентація та можливість реалізації.

Участь безкоштовна. Реєстрація для менторів та учасників відкрита до 20-го січня 2023 року. Для отримання додаткової інформації: bit.ly/1991hack_press.

 

Організація 1991 Hackathon: Media стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Партнери хакатону – GovTech Polska, Fundacja Moje Państwo, Google for startups Campus, Centre for Strategic Communication and Information Security, та Kancelaria Prezesa Rady Ministrów.

Державна підтримка надається Дія Бізнес.

Головний інформаційний партнер – Sigma Software Group.

Організатори:

SocialBoost — міжнародна організація, яка об’єднує спільноту стартапів і технічну експертизу з урядами та громадянським суспільством для розв’язання проблем економік, що розвиваються. SocialBoost створює та навчає спільноту стартапів, малих і середніх підприємств, а також розробляє власні ІТ-продукти для ефективного управління та демократії.

1991 Accelerator — флагманський проєкт ГО SocialBoost, перший і найбільший за пайплайном акселератор в Україні з фокусом на impact tech.

 

Контакти

  • bit.ly/1991hack_press

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.