bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Казкові читання на Медвіні
12.11.2010

Перша книга про Вінні-Пуха вийшла 14 жовтня - 81 рік тому. Саме до цієї знаменної дати видавництво «Країна мрiй» вирiшило видати продовження пригод улюблених героїв. «Вінні-Пух. Повернення у столітній ліс» - так називається ця яскрава книжка, завдяки якiй читачi молодшого i середнього шкільного віку, та навіть дорослі, із задоволенням знову зустрінуться з казковими персонажами, навчаться грати в крикет, побувають у лісовій академії… А ще на них чекає несподіване знайомство! Ілюстрації до книги виконанi в стилі оригінальних малюнків до перших видань «Вінні-Пуха».

Ідею знов подарувати дітям стару добру казку про Вінні-Пуха підтримав київський благодiйний театр « Місто сонця», який вирішив влаштувати на 13-ій київській міжнародній книжній ярмарці казкові читання для діточок. Адже набагато цікавіше, ніж читати самому, коли для тебе у ролях, з виразом і театралізованими елементами, читають казкові герої! Всі ми із теплотою згадуємо, як мама нам читала у дитинстві. Це – найпрекрасніші моменти у нашому житті. Але є дітки, для яких мамине читання - нездійсненна мрія. Тому що у них немає мами. Саме для таких діточок і працюють волонтери театру.

Цього разу театр сумісно з книжковою ярмаркою, привозять на казкові читання діточок із села Циблі, Переяслав-Хмельницького району. А пiсля виставки на дiтей чекають корисні подарунки – книжки, смачній обiд та екскурсiя мiстом! У центрі соціально-психологічної реабілітації дітей “Мрія Переяславщини” виховуються дітки віком від 4 до 17 років. Це дитячий будинок для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей, з соціально-неспроможних сімей. Вони дуже потребують уваги і допомоги! Запрошуємо Вас відвідати виставку разом із вашими дітьми і також поспілкуватися з цими малятами!

Місце: 13-ий Київський міжнародний книжковий ярмарок, м. Київ, вул. Фізкультурна, 1, Експоцентр “Спортивний”, м. Республіканський стадіон

Дата: 13 листопада 2010 року об 11.00.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.