bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вибори представниць спільноти жінок, які живуть з ВІЛ, до складу Національної Ради з питань ВІЛ/ТБ
16.12.2022

БО “Позитивні жінки” від спільноти жінок, які живуть з ВІЛ в Україні, оголошує прийом документів від кандидаток на посади:

  • •  Представниця спільноти жінок, які живуть з ВІЛ, до складу Національної Ради з питань ВІЛ-інфекції та туберкульозу.
  • •  Заступниця представниці (Альтернатка) спільноти жінок, які живуть з ВІЛ, до складу Національної Ради з питань ВІЛ-інфекції та туберкульозу.

Прийом документів триватиме: до 24 грудня 2022 року.

Прийом документів відбувається на електронну адресу: [email protected] та копією на [email protected] з позначкою в темі листа “Конкурс Нацрада_ПІБ”

Критерії відбору представниці спільноти жінок, які живуть з ВІЛ (основної та альтернатки) до складу Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІД:

  1. Жінка, яка живе з ВІЛ.
  2. Наявність не менш ніж 5-ти років досвіду представлення інтересів ВІЛ-позитивних жінок на обласному та/або національному рівні, враховуючи жінок з ключових груп.
  3. Розуміння мети та завдань роботи Національної Ради з питань ВІЛ-інфекції та туберкульозу, досвід участі в дорадчих координаційних органах (національного, обласного, місцевого рівней) не менше 2-ох років.
  4. Відкритість для представників ЗМІ, досвід публічної діяльності.
  5. Перебування в Україні.
  6. Бути асоційованою або дійсною учасницею БО «Позитивні жінки»*.
  7. Наявність комунікаційного плану для зв’язків з представницями спільноти.

* У разі, якщо представниця спільноти не є учасницею БО «Позитивні жінки», є можливість подати анкету на асоційоване членство за посиланням: https://forms.gle/jTtkwRfr7GJtBz6c7

Перелік документів необхідних до подання від кандидаток:

  1. Заява.
  2. Мотиваційний лист.
  3. Резюме.
  4. План комунікацій зі Спільнотою.
  5. 3 (три) листи підтримки/рекомендаційні листи від партнерів.
  6. Підтвердження участі в дорадчих координаційних органах (список членів органу за підписом голови та ін.).

Довідкова інформація.

В 2019 року БО “Позитивні жінки” лобіювала забезпечення окремого місця представниці спільноти жінок, які живуть з ВІЛ, у складі Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу, та в подальшому ініціювала процес виборів представниці та її заступниці (альтернатки).

За результатами виборів, в 2019 році було обрано Стрижак Олену, як представницю спільноти жінок, які живуть з ВІЛ, та Варигу Віру, як її альтернатку.

В 2022 році сплив трирічний термін представлення зазначених осіб та, згідно ротації членів та членкинь Національної ради, запущено процес виборів представниці та її альтернатки на наступний трирічний термін.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.