bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опен колл для українських митців та працівників культурної сфери в Латвії
18.11.2022

коло — це спільне місце підтримки для всіх творчих українців в Латвії. Ми віримо у спільноту, яка об’єднує українців різного віку та досвіду, бо наша супер сила у різноманітті та спільних цінностях.

 

Спільнота відкрита для всіх: тих  хто переїхав до Латвії 10, 8 років тому чи зараз, рятуючись від нового наступу росії проти України. Тримаючись разом, ми зможемо більше у підтримки та розвитку української культури за кордоном.

Ми створюємо цю спільноту, щоб  у тебе завжди було своє коло, де можна знайти підтримку, поділитися ідеями, знайти корисні знайомства, знайти майбутніх колег чи партнерів для майбутніх проектів чи просто потеревенити за життя з тими, хто зрозуміє українські меми.

 

Але наше коло не закривається від життя навколо, а навпаки — шукає перетини з творчим життям в Латвії. Протягом наступних 6 тижнів ми будемо організовувати події для української спільноти: кінопокази документальних фільмів та лекції, які допоможуть зрозуміти латвійський контекст, а також що й як тут відбувається; нетворкінгові здибанки та артист-токи з провідними ризькими культурними організаціями, де ти можеш знайти корисні контакти та розповісти про себе. Проте ми залишаємо свободу для твої ідеї та пропозицій, тому обов’язково відповідай на питання #10 в анкеті.

 

Заповнюй анкету хутчіш, бо перша подія відбудеться вже 26 листопада. Ми зв’яжемось з тобою за декілька днів після заповнення анкети: kanepes.lv/en/kolo/

Участь у всіх подіях спільноти безкоштовна.

 

Kaņepes Kultūras centrs – це культурна, соціальна та політична платформа, яка разом із місцевими та міжнародними спільнотами, активістами та субкультурами має на меті на створення кращого, рівноправного та інклюзивного світу. KKC відстоює право кожної людини на самовираження, творчість і свободу.


Проект коло підтримується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Фонд стабільності культури та освіти Goethe-Institut.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.