bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Жіночий ветеранський рух» запрошує українок на безкоштовні зустрічі взаємопідтримки
16.11.2022

ГО «Жіночий ветеранський рух» запрошує ветеранок, волонтерок, внутрішньо переміщених жінок та всіх українок, які потребують допомоги, на безкоштовні зустрічі взаємопідтримки «Хочу бути поруч з такою як ти»*. Тренінги пройдуть в межах онлайн-групи психологічної підтримки жінок «Тримайся, сістер».

Під час циклу зустрічей з психологинею Надею Перевізник зміцнюватимемо ментальне здоров’я та говоритимемо про те, як бути жінкою під час війни. 

Розклад зустрічей

17 листопада, 18:30 – «Сила жінок. Феномен сестринства» (як дбати про себе, бути в ресурсі та підтримувати одна одну).

18 листопада, 18:30 – «Жінка на службі, військова волонтерка» (актуальні поради про коректне спілкування з військовими і волонтерами під час війни).

25 листопада, 18:30 – «Тривоги, страхи, стереотипи» (важливість планування майбутнього в часи невизначеності). 

Лекторка

Надя Перевізник – організаційна консультантка і психологиня. Розробила одні з перших курсів «м’яких навичок» в Україні поза межами корпоративного навчання. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну разом з колегами психологами проводить групи підтримки та консультації ментального здоров’я, які вже відвідали близько 1000 людей.

Як долучитися

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/XuEyDkjhZ7gYpum27

* «Відома спортсменка, чи скромна студентка. Проста медсестриня, чи, може, прем’єрка. Грайлива чи грізна – українська жінка завжди різна» (трішки змінені слова пісні Pianoбой «Перша леді»). 

Довідково

ГО «Жіночий ветеранський рух», що об’єднує ветеранок російсько-української війни, діючих військовослужбовиць та волонтерок, створена для збільшення можливостей реалізації жінками себе в суспільстві та діє для адвокації та захисту прав ветеранок та діючих військовослужбовиць, а також впровадження рівних прав і можливостей..

З 24 лютого 2022 року організація посилила гуманітарний напрям діяльності для оперативної гуманітарної допомоги цивільному населенню, а нині проводить серію психологічних зустрічей для жінок та дівчат, щоб поділитися з ними ресурсом за принципом “сильна – сильній”.

Групи психологічної підтримки для жінок та дівчат організовує ГО «Жіночий ветеранський рух» в межах проєкту ООН Жінки «Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні» за підтримки Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та фінансування Уряду Швеції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.