bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуються громади до участі в проєкті з повоєнного відновлення!
08.11.2022

Повоєнна українська громада – це євроінтегрована громада. А європейський акцент – це не лише про ефективність економіки та правових регулювань, а й про відповідальне ставлення про природи. Українська природоохоронна група пропонує ОТГ України свої послуги в ролі візіонерів у питанні збереження природних екосистем.

У ході проекту “Збережемо екосистеми заради клімату в сталому майбутньому” науковці УПГ допоможуть трьом громадам скласти план повоєнного відновлення так, аби громада “ішла в ногу” із зеленим курсом ЄС. План повоєнного відновлення:

•   буде максимально зеленим та кліматично орієнтованим, але при цьому повністю реальним у виконанні;

•   відповідатиме ситуації та потенціалу конкретної громади;

•   буде перспективним навіть в розрізі економіки ОТГ. Маємо на увазі розвиток туризму. А в цій царині зараз мода на колорит, природу та відпочинок від міста. 

 

Участь громади у такому проекті неодмінно заявить її як інноваційну та відкриту для співпраці. Такий досвід стане міцним аргументом для європейських інституцій, які захочуть інвестувати у відновлення регіонів України після війни. 

 

Для громад, які хочуть долучитися до проекту, просимо заповнити гугл-форму: https://cutt.ly/aN4oJpv 

Кінцевий термін подачі заявок до 28 листопада.

Вас зацікавила ідея проекту, але ви поки не впевнені, що вона вам підходить? Все одно лишайте свої контакти у гугл-формі! У ході проекту Українська природоохоронна група планує розробити універсальний путівник природоорієнтованого повоєнного відновлення, який може стати в пригоді.


Для додаткових питань: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.