bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Театральна майстерня «Як жити далі? Надія в умовах війни» у Житомирі
26.10.2022

Ми всі маємо займатися театром – щоб дізнатися, хто ми є, і ким ми можемо стати» – казав бразильський драматург Аугусто Боаль, який заснував систему ігор та вправ для створення можливостей діалогу, критичної рефлексії та активного пошуку рішень всередині громади.

Запрошуємо долучитися мешканок та мешканців міста Житомир до 2-денної театральної майстерні, аби через ігри та вправи пошукати метафори, які резонують з Вашим життєвим досвідом та зачіпають питання, на які Ви б хотіли пошукати відповіді.

Майстерня відбудеться 5 та 6 листопада з 10 до 18.00 з перервою на обід та каву коштом організаторів. Для того щоби узяти участь в майстерні, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням до 1 листопада включно. Інформація про місце проведення заходу повідомимо зареєстрованим учасниками

Театральна майстерня “Як жити далі? Надія в умовах війни” –  це унікальна можливість пошукати через креативні практики власну силу, яка дає здатність зараз триматися та впоратися з викликами війни разом з практикинями методики Яною Салаховою та Владою Крижною.

Кожна людина актор свого життя і може діяти, щоби змінювати його найкраще. Разом з учасниками майстерні ми збудуємо безпечний простір поваги та прийняття досвіду кожної та кожного за допомогою форум-театру. Послухаємо, програємо та проживемо ті історії, які захочемо змінити аби зрозуміти краще причини, які за ними стоять.

Організаторами заходу виступають благодійна організація  “Благодійний фонд Справжні українці” м. Житомир –  та громадська організація  “Театр змін” м. Київ 

У разі виникнення запитань звертайтеся  – 0680012511 Галина, 0973618379 Яна.

Контакти

  • 0680012511 Галина
  • 0973618379 Яна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.